Monday, November 1, 2010

Jamban

Tiba-tiba dapat ilham nak post entry ni. Actually, baru lepas frying some sausages for my sister after studying agriculture along with facebook.(ngadap facebook je lebih) Obviously, sausages got nothing to do with the topic oke. So, here we go.


JAMBAN. Bukan karoke JAMBAN tapi JAMBAN. Get it? HAHA! Sememang nye JAMBAN adalah alat untuk kita (manusia. binatang pun boleh jugak) untuk membuang segala hajat yang terpendam. Other than that, it makes us more civilised. Yela, kalau tak de JAMBAN kita akan berak + kencing merata-rata! Imagine the world without these precious JAMBAN! LOL. Basically there are 2 types of JAMBAN. JAMBAN duduk and JAMBAN cangkung.


JAMBAN duduk. Sumpah tak best!
Why this kind of JAMBAN was created? Sumpah aku tak suke!  I came from kampung. It means that I was born with not silver spoon but with the JAMBAN cangkung. When natures called, I'll definitely choose JAMBAN cangkung. If I had no choice, I'll still cangkung on these JAMBAN duduk! Weird? Teeettt! It's disgusting oke! Plus, my poop wouldn't had the chance to see the world if I duduk. Have you ever wonder what kind of germs and other disgusting thing that would have stick around those JAMBAN duduk? For example, If I'm kinda explode because holding my pee for too long I would just scattered around the JAMBAN. Lagi2 kalau yang 'cherry-berry'. Kompem bersepah-sepah poop all around it. Not to forget there might be some semen of those hormones raging bastards! Just imagine if you sit on it. Eeeuuuwwww!
'Please don't sit on us! We are supposed to be in women's vagina!'
No satisfaction at all!
So, I prefer the nice and stress-free JAMBAN cangkung because if all of the dsigusting things happened to be around the JAMBAN, I don't have to worry at all. Kalau cangkung bontot waa tak kena kat JAMBAN tu. Tak de la aku terduduk atas those precious semen! HAHA! Taik pun keluar dengan bahagia nya tanpa bantuan minyak pelincir. Ni baru tandas lelaki, kalau tandas perempuan tak tau lah ape yang akan korang jumpe. (fikir bukan2) HAHA!



p/s : Agreed? You should be! Disagreed? Pity those sperms. LOL!



2 comments:

syeraRAWRR said...

ewwww geli nyah! hahak!

JEJEH said...

@SYERA

pernah terduduk eh?
hahaha