Monday, October 25, 2010

Tak Cukup Kain Kot?

As far as I know, clothes are used to cover up our body. Today, its a different story. Clothes are used to show off our body! Let me get this straight, sumpah aku tak suka baju kurung yang kain jarang. Nak taw sebab ape? HAHA! Kalau body cantek tak pe lah, tapi kalaw babat terjuih sane sini nak ngade2 pakai baju kurung jarang ape citer? 

'Oh yeahh! I'm proud to show my gorgeous and enormous BABAT to you horny guys!'

FYI, yang berlipat2 tu adalah BABAT. Harap maklum.

Yang menambahkan lagi kepeningan kat kepale otak aku ni ialah, asal design baju kurung sekarang sume nye jarang2? Bukan ke baju kurung tu melambangkan agama islam serta keayuan orang melayu? The designers nak jimat kain kot.LOL! Or maybe the famous 'ulat sutera' hampir diancam kepupusan? Come on lahh, you as the muslims should not be buying these kinds of baju kurung lah sisters. What's the point of wearing those lousy baju kurung for? Want to show off your brand new bra eh? Baik bogel je, lagi senang.HAHA!
'Check out my black bra you horny guys! Just bought them from XIXILI.'

Phewiitt! Akak ni pakai bra hitam. 
When some virgins raped by men, they will blame it on the rapist. Why must the rapist be blamed?(Of course la perogol yang salah sbb tak dapat tahan nafsu) What if we start from the beginning, why the rapist wanna rape you? Because you suka pakai baju jarang! Lagi2 kalaw badan tiptop punye. Mane perogol tu tak turned on. Kalaw aku pun same jugak cuma aku tak de la sampai tahap nk merogol.HAHA!

Baju sekolah pun jarang. No wonder kids are more advanced about sex. LOL!

p/s : I might need those who wear the baju kurung jarang to freshen my eyes if i'm sleepy in class.HAHA!




5 comments:

nadhrh said...

woo.sok nak pki bju kain jarang laa.
=P

JEJEH said...

haha
xbole2
ggt kang

ain amira said...

haha.. nice!

miss hacker~ said...

hahah,.. sumpa terase siket laa,..~!! but, the major part is, it's not my fault,.. it's kedai kaen nye owner yg salah or akak salesgurl yg promote kat aku baju2 dyorg.hee. j, what if one day, ade jenis baju mlayu plak yg jarang?? haa,..think about it jejeh..! hahah :))

JEJEH said...

@AIN

haha tanx derr

@AZ

ahh.. diorang promote jek, xwajib beli kn? haha baju melayu jarang? euwwww.. aku bakar baju tu kalaw aku jmpe hahaha!