Friday, February 4, 2011

Serius Spooky !

Just now I went to the toilet to clean myself up. FYI, aras aku hanya ade aku dan jugak sorang roomate aku, Haidhar. Just the two of us. Orang sume sibuk2 nak sambut raye aku ngan Haidhar sibuk nak balek awal. Ceh, konon nye nak study sebab next week we have test ! Pokok nye tandas tingkat lima blok B kolej 13 berhantu la siaaaa !!

Before I went to shower I asked Haidhar

'Kaw gi mandi sorang2 pe ?'

'Aah. Sorang2 je.'

'Pehh, berani sial mandi sorang2. Semalam sanggup tunggu aku nak mandi same2.'

'HAHA'

Nampak cam Haidhar ni penakut kan ? Well actually aku pung same ! But I always act cool. HAHA Cool la sangat. Kalaw da kena kacau ngan hantu baru taw cool tak cool sangat ah.

After that I went to the toilet alone. Haidhar once told me that he heard 'someone' breathing loudly while he was having his 'business'. Then my other roommate also said that he heard 'someone' screaming while taking a shower. So, obviously I was thinking about that all the way to the toilet. My heart beat increased like shit ! 

Aku masuk toilet dengan perasaan selamba. Letak barang2 aku kat sinki pas tu gi kencing jap. Habis je berdehem tibe2 perut aku macam menendang2. Aku dapat rase kan tahi2 yang terkumpul da mula nampak dunia. Aku ape lagi bukak paip air ready nak cangkung. Suddenly,

'Haaaaahhhhhhhhh.......'

Aku tergamam. Fuuuu fuuuuuukkkkk. Bunyi ape siaaal ?! Aku tutup paip air. Bukak pintu dan

'Haaaaahhhhhhhh.......'

Fuuu fuukkkkkk ! Bunyi tu lagi ! Aku terus lari balek bilik mntak tolong Haidhar teman kan aku mandi ! Taik aku tersedut balek ! Macam siaall doe bunyi die. Nak bernafas pung agak2 laa. Tak payah nak kuat2 sangat ah. Sumpah bederau darah aku ! Haidhar yang tengah makan McD pung teman la aku dengan bawak kentang McD tu gi tandas. I qiuckly have my shower while the door open so that both of us can see each other. And of course I'm not naked. But its F-ing scared me !! Serius spooky gler babi !

p/s : If the ghost being seen from far then it's fine. But if it appears in front of me, I swear I collapse on the spot !

10 comments:

mizzlullaby said...

haha . xsangke . igt cool sgt kan . sampai mandi tak tutup pintu . mcm klaka ~ tp, oke seram . =.='

JEJEH said...

NAD

gler kaw
kalaw da kena
xde makne nye nak cool

syakeer said...

take that jejeh! ingat berani sangat? (aku pun takut jugak kalau kena macam tu haha)

JEJEH said...

SYAKEER

haha
sial kaw
esok luse kaw kne jgak
hehe

ena said...

serious gilah ke???
aku td bru abes basuh kain sorg sorg kat toilet. thank god tk kacau aku sehh!

JEJEH said...

ENA

serius doe
aku tak tipu
aku cuak gler
nsb baek tak pitam kat situ

ain amira said...

JAY JAY PENAKOT...!!!!!!!!
muahahaha

JEJEH said...

AIN

e'eh
ske eh kaw
tgk la kalaw kaw da kne
haha

seungujiwaku said...

waahh spooky gila..
haha weh aku rasa bende tu mesti tengok kau time mandi.. haha

meerapieka said...

hahahaha arini baru aku berani bace post ni sbb hari siang :p